Advies en projectmanagement

We bieden hulp bij de implementatie van (mobiele) toepassingen binnen uw organisatie. IPMA gecertificeerd projectmanagement rondom uw mobiele project? Laat het gerust aan ons over.

venus1

App-ontwikkeling

DDQ ontwikkelt apps voor Apple en Android. We specialiseren ons in opvallende en vernieuwende apps voor verschillende sectoren. ‘Standaard’ apps als een verkapte website of een pure reclame-app ontwikkelen wij niet.Door gebruik te maken van de kracht van de smartphone en zoveel mogelijk nuttige eigenschappen te combineren realiseren we bijzondere apps die in de regel veel publiciteit opleveren.

ddq_diensten_ce

CE Markering voor medische apps

Als één van de eersten in Nederland hebben we een CE gemarkeerde medische app in de appstore staan. CE Markering is meer dan alleen een keurmerk aanbrengen, het omhelst een volledig documentatietraject, begeleiding naar wens een juridische toets. U heeft vraagtekens? Wij hebben antwoorden.

ddq_diensten_code

Database & back-ends

We ontwikkelen en beheren solide databases en websites op basis van meerjarige ervaring en certificering.

Medisch maatwerk

Ruime ervaring in de medische sector maakt DDQ een betrouwbare partij met kennis van het medische werkveld. Of het nu gaat om een app, een database of een compleet informatiesysteem. DDQ is een van de eerste Nederlandse bedrijven die een CE keurmerk mag aanbrengen met goedkeuring van het Ministerie van VWS. Zo verzorgen wij al 6 jaar lang de electronische verwerking van meer dan 20.000 antistollingskalenders per dag. Zonder storingen of onderbrekingen.

Met gebruikmaking van de meest actuele en veilige Linux- en Oracle-technologie. Ook adviseren we op het gebied van markings, certificeringen en audits in relatie tot de (te) ontwikkelen software.


Heeft u behoefte aan meer informatie?
Wij staan u graag te woord en denken met u mee om uw technologisch vraagstuk optimaal in te richten.

Apple en Android ontwikkeling DDQ ontwikkelt (native*) apps voor Apple en Android. We specialiseren ons in opvallende en vernieuwende apps voor verschillende sectoren. ‘Standaard’ apps als een verkapte website of een pure reclame-app ontwikkelen wij niet. Door gebruik te maken van de kracht van de smartphone en zoveel mogelijk nuttige eigenschappen te combineren realiseren we bijzondere apps die in de regel veel publiciteit opleveren. Bekijk ons portfolio voor voorbeelden. CE Marking voor apps Als één van de eersten in Nederland hebben we een CE gemarkeerde app in de appstore staan. CE Markering is meer dan alleen een keurmerk aanbrengen, het omhelst een volledig documentatietrajetc alsmede een juridische toetsing. Wij kunnen dit voor u doen of uw app in beheer en configuratiemanagement nemen. Databases en back-ends We ontwikkelen en beheren solide databases en websites op basis van meerjarige ervaring en certificering. Medisch maatwerk Ruime ervaring in de medische sector maakt DDQ een betrouwbare partij met kennis van het medische werkveld. Of het nu gaat om een app, een database of een compleet informatiesysteem. DDQ is een van de eerste Nederlandse bedrijven die een CE keurmerk mag aanbrengen met goedkeuring van het Ministerie van VWS. Zo verzorgen wij al 6 jaar lang de electronische verwerking van meer dan 20.000 antistollingskalenders per dag. Zonder storingen of onderbrekingen.Met gebruikmaking van de meest actuele en veilige Linux- en Oracle-technologie. Ook adviseren we op het gebied van markings, certificeringen en audits in relatie tot de (te) ontwikkelen software. Advies en projectmanagement We bieden hulp bij de implementatie van mobiele toepassingen binnen uw organisatie. IPMA gecertificeerd projectmanagement rondom uw mobiele project? Laat het gerust aan ons over. *Een native app is een app die ontwikkeld is met de tools die door de fabrikant zelf zijn uitgegeven. Dit garandeert een betere performance en biedt de mogelijkheid om alle hardware te benutten die in de smartphone aanwezig is.